Hotell I Ystad

Ystad har ett härligt läge vid Östersjön och med sin 4 mil långa sandstrand är det många besökare som lockas till staden en solig sommardag. Runt om och i Ystad finns flera spännande sevärdheter, strosa runt bland gamla hus och moderna bekvämligheter vid det långa shoppingstråket och spana in stadskärnas utbud.

Ystad, Sverige
Ange en stad {{ totalResults }} hotell tillgängliga
{{ dateDiff() }} ( {{ niceDatesFrom() }} - {{ niceDatesTo() }} ) för {{ roomAdults }} vuxen för {{ roomAdults }} vuxna och {{ roomKids }} barn
Filtrera
  • Sortera på popularitet
  • Sortera på pris
  • Sortera på gästbetyg
  • Visa på karta

Letar efter bästa boendet till det bästa priset åt dig.

Vi hittade tyvärr inga hotell. Prova ändra eller rensa filtreringen eller sök annan stad
Visa fler hotell
Ystad

Ystads centrum är stort och trevligt. Stortorget är naturlig mötesplats i Ystad och ett bra ställe att utgå från när man tar sig runt, här ifrån har man ett bekvämt gångavstånd till gågatan Stora Östergatan där butiker, restauranger och mysiga fik håller till. Gågatan går ända ner till Östeportstorg. Totalt finns det cirka 150 affärer i centrala Ystad.

Ett trevligt besöksmål i Ystad som passar utmärkt för hela familjen är Ystads djurpark som ligger belägen i Skårby. I den charmiga djurparken finns stora och exotiska djur från olika delar av världen, men även en del djur från Norden. Sammanlagt finns det ett 60-tal djurarter. Här hittar man bland annat apor, lemurer, sköldpaddor, zebror, kameler med mera. Djurparken bjuder in till mycket glädje och här finns en stor badanläggning med uppvärmda pooler som besökarna gärna får ta ett dopp i en varm sommardag, eller varför inte ta en fika på caféet.

Ystad har flera trevliga restauranger med smaker från världens alla hörn. Välj bland svensk husmanskost, sushi, snabbmat eller långkok, du hittar det mesta. En uppskattad restaurang är restaurang Östergatan som ligger belägen på Östergatan 1. Detta är en gourmetrestaurang som serverar traditionella Svenska rätter med en personlig touch. Här finns även vegetariskt.

Vill man spana in Skånes vackra landskap så är Ystad en perfekt stad att befinna sig i. Ystad ligger beläget på Skånes sydkust och har otroligt vackra miljöer längst de gröna slätterna. Passa på att hyra en cykel och trampa dig ut på Österlens härliga cykelvägar. Här passerar man charmiga byar, har chansen att spana in trivsamma badplatser och härliga utsiktspunkter. Du har även chans att upptäcka spännande gårdsbutiker med utbud man inte hittar inne i stan och en hel del trevlig restauranger och fik.

På Saltsjöbadsvägen 15 ligger Ystad saltsjöbad, spa och konferens. En komplett anläggning med ett härligt spa som passar utmärkt för den som vill koppla av och söker rekreation. Spaavdelningen har trivsamma och avkopplande miljöer som skapar en trivsam atmosfär.

Här finns ett komplett utbud av behandlingar som till exempel massage, peeling, bodyscrub, bad men också skönhetsbehandlingar som fransförlängning och tandblekning. Saltsjöbadet i Ystad passar utmärkt om man vill boka ett paket med konferens, middag, spa och övernattning.